Zealis

QUÈ ÉS ZEALIS SOLUTIONS

Zealis Solutions es una empresa jove especialitzada en facilitar solucions tecnológiques als profesionals gelaters, artesans i també industrials. Un concepte de consultoria, àmplia i flexible, que oferim als gelaters, amb independència de la seva grandària, per ajudar-los a donar valor al seu esforç.

Des de 2003, quan decidim arrencar aquest projecte, Zealis s’ha convertit en company de viatge de molts gelaters als quals oferim les nostres solucions per optimitzar i modernitzar els seus productes, i fer-los més competitius.

ORIENTACIÓ AL CLIENT I
TREBALL EN EQUIP

El nostre objectiu no és només trobar solucions, sinó també que nostres Perquè la nostra forma de treballar és cooperativa, sent imprescindible fer equip amb el client.

El nostre objectiu no és només trobar solucions, sinó també que els nostres clients millorin la seva capacitació i autonomia.

ESPECIALIZACIÓ

Perquè sabem que no és el mateix elaborar gelat artesà que industrial, per les peculiaritats de la restauració, per la demanda creixent d’ingredients naturals, ecològics, etc.
No hi ha solucions estàndard que valguin para tot i de vegades és imprescindible l’ajuda del professional especialitzat

PROFESIONALITAT

Perquè el nostre negoci es basa en la confiança mútua amb els clients i perquè per aconseguir-la, no es pot actuar d’una altra forma.

Zealis sempre assegura la més absoluta confidencialitat sobre els desenvolupaments en els quals col·labora..